Saturday, January 23, 2010

menuju ke destinasi



cantikkan...semuanya menuju ke arah satu destinasi, tanpa berebut, malah menunggu giliran...justeru itu, kesabaran dan disiplin adalah kunci kepada keteraturan begini...

3 comments:

ejai said...

elo..mana pergi?/.. mencari playlsit utk Blog rupanyer.. HAMPEH.........ADVANCE Dah eh?...

akufiqir said...

hahaha...wa ilang jap..wa takmo berebut nak kasi blog ni ada "welcoming mood" gitu..lu mana pegi bro...dua tiga hari ni lu ilang begitu jek..dating kappa??..tapi apa apa hal pun wa rasa mcm nak buat konflik le dgn lu..amacam??

ejai said...

konflict of what?..nak wat ke,, lu wat la..pada wa, wa tak reti nak berconflict, tp if lu choose to create the conflict, i just accept it..tp lu start, anything will happen, lu juagk la yg akn end kan..so be it..DUDE>..